DEEP FREEZE untuk WINDOWS 7

Reduce IT Support
Costs & Requests

Faronics Deep Freeze makes computers indestructible and prevents against unwanted workstation changes—regardless of whether they are accidental or malicious. Deep Freeze is proven to reduce helpdesk support incidents and allows IT personnel to focus on more strategic IT needs.

(-) (-) Reduce Support Costs

With its reboot to restore technology, Faronics Deep Freeze offers the strongest protection available and eliminates the need for IT professionals to reconfigure, re-image, or troubleshoot computers, reducing supporting incidents up to 63%. Organizations using Deep Freeze report 40% few support tickets per desktop compared to organizations not using Deep Freeze.

“Trinity Valley Community College has four campuses with nearly 550 lab computers, and every campus runs Faronics Deep Freeze on their lab computers. In fact, any of the computer labs that fall under our care must have Faronics Deep Freeze installed. Our computer technicians love it; it’s the only way they can manage the labs in addition to the user computers. Deep Freeze seriously reduces the number of support calls we receive. The lab monitors have learned they can reboot and fix 99% of the issues. We absolutely love Deep Freeze and cannot imagine running our labs without it.”

– Alicia McLain, Sr. Systems Administrator, Trinity Valley Community

……………… emmmm pokoknya perusahaab faronic mengularkan deep freeze versi “Deep Freeze StndEd 7.0.220.3172”

Ehmm ngomong-ngomong buat ente-ente yang mu ngedownload syaratnya harus download dulu UTORRENTS (dibaca mikrotorrentz) karena versi ini gak gratis di perusahaannya, nah setelah berhasil di download utorrentz nya klick aja link download ini. Dijamin langsung puas cz ada serialnumbernya…

Tentang AEP FIRMAN

Merupakan seorang guru swasta, desainer grafis dan saintifis. Membuat blog dengan tujuan sebagai sarana pendidikan dan bisa membagi ilmu pendidikan yang berbasis IT, Saintis, dan Islami. Untuk informasi lebih jelas bisa follow atau tweet di @aepfirman
Pos ini dipublikasikan di Komputer dan tag , , , . Tandai permalink.

4 Balasan ke DEEP FREEZE untuk WINDOWS 7

  1. Agung Mulya F P berkata:

    boss aku nda bisa download depfrezee 7, buat windows 7, tolong bantuin donk…
    klo bisa di kasih alamat nya langsung buat di download!!!! mohon bantuannya bosss tanks!!!

  2. Admin berkata:

    Agung: Langsung aja download di torrentz… kan ada tuh link nya di atas.. Download dulu torrentz downloader di http://www.utorrent.com/downloads/complete?os=win
    trus langsung download file torrwentz nya, agan bisa download disini http://1337x.org/download/85034/

  3. buat agan terimakasih banyak… atas kiriman beberapa link torent nya…
    sekarang aku udah berhasil download depfrezze 7 nya.
    Q kurang tekun nyari link nya tadi…. untung sama agan di kirimi,i linknya…
    klo boleh aku add juga fb nya agan,…. agar bisa saling tukar informasi…
    sekali lagi tanks ya gan. blz…

  4. arya shinuchi berkata:

    gimana boss miti 266 teh?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s